Terwijl we buiten zijn, met onze voeten in het zand en je handen verwarmd worden door de zachte paardenvacht creëren we de mogelijkheid om op een prettige en eerlijke manier over jezelf te leren. Wilt u graag zelf ervaren wat een sessie u kan bieden?
Neem vrijblijvend contact met mij op.

Voor wie?

In ieder moment van je leven kan het fijn zijn om de mogelijkheid te krijgen om te reflecteren op jezelf, te experimenteren en te kunnen ontdekken wat JIJ nu eigenlijk zou willen. Waar loop je steeds op vast, wat zijn jouw patronen en waarom? Maar vooral, wat kun je er aan doen? In onze maatschappij ligt de focus vaak vooral op alles wat met ons hoofd bedacht kan worden. Wat we daarbij ervaren is vaak van minder belang. Je zou kunnen zeggen dat hier een “missing link” ontstaat. In de coachsessies met paarden komen we wel bij wat we ervaren. Dáár vind je de informatie die je uit je hoofd maar niet kreeg.

“Een coach helpt je te zien wat je niet kon zien en helpt je te horen wat je niet kon horen om uiteindelijk te zijn wat je altijd wist dat je kon worden”

Uit je comfortzone.

Voor veel mensen is het buiten zijn én het samen zijn met een paard al een grote stap uit hun comfortzone. Bij veel coach technieken ligt de focus op gesproken taal. De focus bij Iris coacht ligt echter op het doen. Wat gebeurdt er in het hier en nu en hoe vertaalt zich dat naar het dagelijkse leven?

Paarden voelen als vanzelf aan wat jij nodig hebt en kunnen dit op een eerlijke en duidelijke manier zichtbaar maken. Het paard maakt dat jij in de sessies kunt experimenteren met veranderingen en gedragingen waarbij je direct feedback terug krijgt.

© Iris Coacht - KvK:67846262. Alle rechten voorbehouden.