Voor bedrijven en groepen biedt Iris Coacht begeleiding op maat.

Om te overleven in de natuur heeft een paard een team nodig, “zijn kudde’. Hierdoor hebben paarden van nature eigenschappen ontwikkeld om in teams samen te werken. Daar maakt Iris Coacht gebruik van.

Wat biedt het?

Teamcoaching met behulp van paarden biedt de deelnemers de mogelijkheid om elkaar in een veilige setting op een andere manier te leren kennen. Door samen te werken tijdens een activiteit met het paard kun je je eigen gedrag of het gedrag van collega’s vanuit een heel ander perspectief observeren dan in de dagelijkse werksfeer. Onderlinge verschillen en overeenkomsten worden hierbij snel duidelijk.
Vragen als: Waarom en hoe handel ik zoals ik doe? En hoe ervaren mijn collega’s dat?
Waarom handelen wij als team zoals we doen?

Thema’s

Thema’s als grenzen stellen, samenwerken, probleem oplossen, persoonlijke - en teamverantwoording, conflicten, teamprestatie verbeteren, enthousiasmeren en motiveren, respect en je eigen rol binnen het team komen onder andere naar boven.

Teamuitje, maar dan anders.

Op zoek naar een leuk teamuitje waarin plezier voorop staat en waarbij je ook nog elkaar op een andere manier leert kennen? U kunt bij Iris coacht terecht voor één dagdeel of een compleet verzorgde dag.
Iris Coacht biedt op maat gemaakte programma’s aan afhankelijk van uw vraag en de groepsgrootte. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

© Iris Coacht - KvK:67846262. Alle rechten voorbehouden.