Over Iris Coacht

Met mijn bedrijf Iris Coacht is mijn droom uitgekomen. Ondanks mijn jonge leeftijd ben ik erg geïnteresseerd in de manier van denken, voelen en het gedrag van mensen. Deze interesse combineer ik nu met mijn grote passie, paarden. Bij de Keulseweg heb ik dé opleiding gevonden die mij zowel opleidde tot coach én als paardencoach. De Keulseweg is de enige door het NOBCO geaccrediteerde opleider voor Equine Assisted Coaches in Nederland. De kennis die ik daarbij heb opgedaan combineer ik met mijn eerder behaalde certificaten “HBO professionele communicatie” en “HBO Algemene Psychologie”.

Daarnaast ben ik aangesloten bij het KREAC. Dit is een kwaliteitsregister voor paardencoaches.

Doelgroep

Iris Coacht richt zich momenteel volledig op volwassenen en jong volwassenen. Voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke ontwikkeling, voor zowel teams als individueel. In de toekomst gaat Iris Coacht zich uitbreiden met kindercoaching. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact met mij op.

Accomodatie

Rust en gemoedelijkheid beschrijven de omgevingssfeer van Iris Coacht het best. Midden in de prachtige landerijen van Zevenaar hebben we dé perfecte coach locatie gecreëerd. Op deze plek waan je je in oase van rust, even weg van alle hectiek van het dagelijkse leven.
Buiten hebben we een mooie plek om in alle rust met je zelf aan het werk te gaan. Na de sessie kunnen we weer lekker even warm worden met een lekkere kop koffie of thee in onze gezellige napraat ruimte. Deze ruimte maakt het tevens goed mogelijk om met uw team een complete verzorgde dag door te brengen bij Iris Coacht.

© Iris Coacht - KvK:67846262. Alle rechten voorbehouden.